Menu
Statul Major al Forțelor Navale
16 iunie 2018
Telefon: 0744 359 518

Convocarea anuală a maiștrilor militari și subofițerilor de comandă din Forțele Navale,14-15 iunie 2018

La Muzeul Național al Marinei Române din Constanța, s-a desfășurat, în perioada 14-15 iunie, convocarea anuală a maiștrilor militari și subofițerilor de comandă din Forțele Navale Române. La convocarea organizată de maistrul militar principal Irinel Cristian Dima, maistru militar de comandă al Forțelor Navale, au participat  24 de militari.

 Au fost analizate problemele legate de pregătirea maiștrilor militari și subofițerilor, instrucția dar și probleme sociale identificate la nivelul unităților de marină.

 De asemenea, consilierul juridic al Forțelor Navale le-a prezentat maiștrilor militari și subofițerilor de comandă din Forțele Navale Române ultimele modificări survenite în legislația în vigoare. În ultima zi a convocării, contraamiralul de flotilă Mihai Panait, locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Navale, le-a prezentat maiștrilor militari și subofițerilor de comandă câteva din prioritățile Forțelor Navale pentru acest an, exercițiile naționale și internaționale la care navele dar și detașamentele din cadrul Regimentului de Infanterie Marină care vor participa precum și provocările care stau în fața „echipajului” Forțelor Navale. Marina se bazează pe echipaj, un echipaj în care este nevoie de aportul fiecăruia.

BackShare:   

Loading data ...