Menu
Statul Major al Forțelor Navale
9 August 2016
Persoană de contact: m.m. II Cosmin COSTEA
Telefon: 021.319.6052

Premiul surpriză nu mai este… surpriză!

     Cu ocazia Zilei Porţilor Deschise în Portul Militar Constanţa, sâmbătă, 6 august, s-au desfăşurat cele două concursuri organizate de marinarii militari: „Marea în culori”, desene pe asfalt pentru copii cu vârsta de maxim 10 ani, şi „Vreau să fiu marinar!”, adresat tinerilor care doresc să urmeze o carieră în Forţele Navale Române.
     Toţi câştigătorii au primit cadouri şi diplome pentru participare dar şi câte un premiu surpriză. Suspansul a luat sfârşit astăzi, la ora 09.30, când toţi premianţii s-au ambarcat la bordul Navei Şcoală „Mircea” pentru a experimenta o trăire unică în viaţa fiecăruia, şi anume, o plimbare de trei ore cu celebrul velier.
     Răspunsul emoţional primit a justificat pe deplin iniţiativa Statului Major al Forţelor Navale, dar şi efortul depus de echipajul Bricului „Mircea” pentru a duce la bun sfârşit această frumoasă misiune, pentru care adresăm sincere mulţumiri participanţilor, câştigătorilor concursurilor şi, nu în ultimul rând, tuturor iubitorilor Marinei Militare.