Menu
Statul Major al Forțelor Navale
19 aprilie 2019
Comunicat nr. 42
Persoană de contact: Lt. Alexandru Turturică
Telefon: 0744 359 518

Escala unei nave militare britanice în portul Constanța

Nava maritimă hidrografică britanică HMS „Echo” sosește în portul Constanța duminică, 21 aprilie, pentru o escală de patru zile, pe parcursul căreia sunt planificate întâlniri de lucru ale reprezentanților navei cu specialiștii Direcției Hidrografice Maritime din Constanța și vizite oficiale la autoritățile publice, civile și militare, din Constanța.

Prezența navei militare britanice HMS „Echo” în Marea Neagră se înscrie în sfera măsurilor NATO de asigurare a securității membrilor Alianței de pe flancul estic, conform angajamentelor de apărare colectivă.

****

Jurnaliștii interesați să participe la un tur ghidat al navei militare britanice, organizat luni, 22 aprilie, orele 15.00-16.00, sunt rugați să transmită solicitarea și datele de identificare (nume, prenume, seria și numărul actului de identitate, instituția și funcția, numărul de înmatriculare al autovehiculului) pe adresa de e-mail BritishEmbassy.Bucharest@fco.gov.uk, până la data de 22 aprilie, ora 11.00. Nava va staționa la Terminalul de Pasageri.

Evenimente

BackShare: