Menu
Statul Major al Forțelor Navale
24 octombrie 2019
Comunicat nr. 121
Persoană de contact: Lt. Alexandru Turturică
Telefon: 0744 3 59 518

Medici și psihologi militari sub drapel

Școala de Aplicație a Forțelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu” a organizat joi, 24 octombrie, ceremonia de depunere a Jurământului Militar pentru medicii și psihologii militari chemaţi în activitate.

Medicii și psihologii militari au parcurs primul modul din cadrul Programului de pregătire militară generală pentru ofițeri și subofițeri, Instruirea pentru formarea deprinderilor de militar. Acesta a avut drept scop formarea și dezvoltarea deprinderilor de bază ale instrucţiei de front și ale instrucţiei tragerii cu armamentul individual de infanterie, precum și cunoaşterea legislaţiei şi reglementărilor specifice domeniului militar.

Programul continuă cu cel de-al doilea modul, Instruirea multidisciplinară și leadership, care constituie aprofundarea cunoştinţelor referitoare la organizarea sistemului militar și a noţiunilor generale de apărare a teritoriului naţional.

Ceremonia s-a desfășurat în prezența reprezentanților Statului Major al Forțelor Navale, comandanţilor de unităţi, personalului Şcolii de Aplicaţie a Forţelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu”, dar și părinților, rudelor și prietenilor celor ce au rostit cu emoție cuvintele Jurământului Militar.

Evenimente

BackShare: