Menu
Statul Major al Forțelor Navale
25 aprilie 2018
Comunicat nr. 31
Persoană de contact: Lt. Alexandru Turturică
Telefon: 0744 359 518

Veteranii de război în atenția marinarilor militari

Militarii din Forțele Navale Române participă, în perioada 26-27 aprilie,  la activități evocatoare, organizate cu prilejul „Zilei Veteranilor de Război”, în garnizoanele Constanţa, Brăila, Babadag şi Tulcea.

La Constanţa, marinarii militari vor participa joi, 26 aprilie, la ceremonialul militar și religios, la Monumentul Eroilor din cel De-al II-lea Război Mondial, în Cimitirul Central, începând cu ora 10.00.

La Brăila, vineri, 27 aprilie, de la ora 10.00, în Cimitirul Eroilor „Sfinţii Constantin şi Elena” se vor desfășura ceremonii religioase și se vor depune coroane de flori.

În județul Tulcea, marinarii vor participa vineri, 27 aprilie, începând cu ora 10.00, la ceremoniile militare și religioase de la Monumentele Eroilor din localitățile Babadag și Jurilovca, iar în garnizoana Tulcea la Cimitirul Eroilor.

La activități sunt invitați să participe cadre militare, veterani de război, reprezentanți ai autorităților publice locale, reprezentanți ai Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere și reprezentanți ai Cultului Eroilor.

Evenimente

BackShare: