Menu
Statul Major al Forțelor Navale
4 iulie 2018
Comunicat nr. 54
Telefon: 0744 359 518

Ceremonie pentru comemorarea militarilor căzuți la datorie în accidentul aviatic de la Tuzla, din anul 2010

Se împlinesc opt ani de la producerea accidentului aviatic care a avut loc la data de 5 iulie 2010, pe Aerodromul de la Tuzla, în care opt militari din Forțele Navale Române și patru militari din Forțele Aeriene Române și-au pierdut viața.

Căpitanul (post-mortem) Liviu Antim, aspirantul (post-mortem) Florin Cișmașu, aspirantul (post-mortem) Cătălin Rădoi, aspirantul (post-mortem) Băduț Papuc, aspirantul (post-mortem) Cosmin Furtună, aspirantul (post-mortem) Cătălin Chioveanu, aspirantul (post-mortem) Vlăduț Sărman și aspirantul (post-mortem) Cozmin Florescu au făcut parte din Grupul Naval de Forțe pentru Operații Speciale și au executat numeroase misiuni în teatrele de operații din Irak și Afganistan.

Pentru cinstirea memoriei lor, Centrul 39 Scafandri organizează joi, 5 iulie 2018, ora 10.00, la sediul instituției, o ceremonie militară și religioasă, la care au fost invitate și familiile eroilor, după care vor fi depuse coroane de flori la monumentul din incinta unității, ridicat în memoria eroilor scafandri militari.

*****

Accesul jurnaliștilor acreditați, interesați să asiste la ceremonia organizată la sediul Centrului de Scafandri din Constanța, Bulevardul 1 Mai nr. 19-21, este permis joi, 5 iulie 2018, orele 09.15-09.45.

Evenimente

BackShare: