Menu
Statul Major al Forțelor Navale
04 august 2016
Persoană de contact: lt.col. Corneliu Pavel
Telefon: 0744.359.518
E-Mail: contact@navy.ro
Comunicat nr. 62
Cel mai mare spectacol naval din anul 2016

Marinarii militari vor îmbina, cu profesionalism și dăruire, elememtele tradiționale și de forță ale meseriei lor, luni, 15 august, cu prilejul Zilei Marinei Române, sărbătoare ce a devenit, de-a lungul timpului, un impresionant festival al mării și spiritualității marinărești.

Cel mai mare exercițiu demonstrativ naval, pentru apărarea zonei de responsabilitate, intitulat FNR (Forțele Navale Române) este programat la Constanța, dar secvențe ale acestuia vor avea loc, concomitent, și la Mangalia, Brăila, Tulcea și Galați.

Zeul Neptun va da startul jocurilor și concursurilor marinărești, pentru a da farmec și culoare acestei sărbători, care a devenit o sărbătoare nu numai a marinarilor, ci și a întregii țări.

*****

Jurnaliştii interesaţi să asiste la repetiția generală pentru exercițiul FNR 16, programată joi, 11 august, la bordul uneia dintre fregatele Forțelor Navale, precum și la activitățile programate luni, 15 august, la Contanța, sunt rugați să completeze formularul atașat și să-l transmită, până miercuri, 10 august, ora 10.00, pe adresa de e-mail contact@navy.ro.