Menu
Statul Major al Forțelor Navale
19 aprilie 2018
Persoană de contact: Asp. Sorina Băcanu
Telefon: 0752 029 494

Dialog româno-turc între cele două Marine Militare

Reprezentanții Statului Major al Forțelor Navale, conduși de contraamiralul de flotilă Mihai PANAIT, locțiitorul pentru Operații și Instrucție al Șefului Statului Major al Forțelor Navale, și o delegație a Forțelor Navale ale Turciei au fost primiți miercuri, 18 aprilie, de către contraamiralul de flotilă Daniel CĂPĂȚÎNĂ, Comandantul Flotei, pentru a purta un dialog referitor la colaborarea bilaterală dintre Marinele Militare ale celor două state.

Militarii români și turci au vizitat și sediul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, unde le-a fost prezentată infrastructura de învățământ folosită în pregătirea studenților militari.

Viceamiral Dr. Alexandru MÎRȘU, Șeful Statului Major al Forțelor Navale, a fost joi, 19 aprilie, gazda delegației din Turcia, condusă de contraamiralul de flotilă Yavuz KILIC, Șeful Direcției de Planificare a Forțelor Navale ale Turciei, și comandorului Dundar BAYRAM, atașatul naval militar al Republicii Turcia acreditat la București, pentru a continua discuțiile începute, cu o zi în urmă, în garnizoana Constanța, cu reprezentanții Forțelor Navale Române. 

BackShare:   

Loading data ...