Menu
Statul Major al Forțelor Navale
4 februarie 2019
Persoană de contact: Asp. Sorina Băcanu
Telefon: 0752 029 494

Ziua Divizionului 88 Vedete Fluviale

Vineri, 1 februarie, Divizionul 88 Vedete Fluviale a aniversat 60 de ani de la înființare. Pe parcursul manifestărilor, comandorul Constantin Grosu, comandantul Divizionului 88 Vedete Fluviale, a prezentat un scurt istoric al unității, punctând momentele importante din existența unității de la fluviu. De asemenea, comandorul(r) Aurelian Popoiu a urcat la tribună pentru a-și exprima, cu emoție, momentele trăite la bordul navelor care compun acest divizion. Activitățile au continuat cu acordarea de diplome și plachete aniversare.

Cu această ocazie, la activitate au fost prezenți comandantul Flotei, contraamiralul de flotilă Daniel Căpățînă, comandantul Flotilei Fluviale, contraamiralul de flotilă Cornel Rogozan, comandantul Brigăzii 10 Geniu ,,Dunărea de Jos”, colonelul Vasile Ionescu, comandanți de unități, cadre militare active și în rezervă, oficialități locale și invitați.

Manifestările s-au încheiat cu un scurt moment artistic, interpretat de grupul "Dunărenii", coordonat de domnul profesor Gigi Dogărescu.

LA MULȚI ANI ȘI BUN CART ÎNAINTE

***

 Divizionul 88 Vedete Fluviale reprezintă unica forţă specializată, dotată şi instruită să ducă lupta cu minele lansate la fluviu, în orice punct al acestuia, indiferent de anotimp şi situaţie hidrologică.  

BackShare:   

Loading data ...