Menu
Statul Major al Forțelor Navale
20 septembrie 2019
Comunicat nr. 106
Telefon: 0744 359 518

Participarea marinarilor la Aeronautic Show 2019

Oferta educațională a Forțelor Navale Române, standuri interactive cu lucrări de matelotaj și echipamente de scufundare vor fi prezentate publicului bucureștean, sâmbătă, 21 septembrie, la evenimentul Aeronautic Show 2019, care se va desfășura în parcul Crângași și pe lacul Morii din București. Evenimentul este organizat de Asociația Aeronautică Română, în colaborare cu structuri ale Ministerului Apărării Naționale.

Pentru a aduce în atenția publicului bucureștean spiritul marinăresc, elevii, studenții și militarii marinari participanți vor veni cu ofertele educaționale ale Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, ale Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” și ale Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” și vor organiza ateliere interactive la care vor realiza noduri marinărești, împreună cu copiii și tinerii interesați să învețe din tainele marinăriei.

 De asemenea, Centrul 39 Scafandri va fi prezent cu un militar care va fi echipat cu ținută și armamentul specifice unui militar din această structură importantă a Marinei Militare Române.

Evenimente

BackShare: