Menu
Statul Major al Forțelor Navale
17 decembrie 2019
Comunicat nr. 141
Persoană de contact: Lt. Alexandru Turturică
Telefon: 0744 359 518

Din apa mării, sosește Moș Crăciun Scafandru

Divizionul 175 Nave Scafandri de Luptă continuă tradiția și va asigura, la fel ca în fiecare an, sosirea lui Moș Crăciun Scafandru. Acesta va fi așteptat de copiii personalului Centrului 39 Scafandri și al unităților din subordinea acestuia, precum și de un grup de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Istria, județul Constanța. 

Activitatea, organizată în colaborare cu Liga Maiștrilor Militari de Marină și cu sprijinul unei societăți comerciale, se va desfășura joi, 19 decembrie, îndepând cu ora 12.30, în dana din incinta Divizionului 175 Nave Scafandri de Luptă, Portul Militar Constanța.

Alaiul lui Moș Crăciun scafandru va fi întâmpinat cu colinde interepretate de studenții de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și de Muzica Militară a Forțelor Navale Române.

****

Pentru facilitarea accesului în Portul Militar Constanța, jurnaliștii interesați să asiste la activitate sunt rugați să confirme prezența și să transmită datele personale (numele, prenumele, seria și numărul C.I., funcția deținută și instituția pentru care profesează) și numărul de înmatriculare al autoturismului, pe adresa de e-mail centruldescafandri@navy.ro, până miercuri, 18 decembrie, ora 13.00. Accesul în Portul Militar Constanța va fi făcut joi, 19 decembrie, în intervalul orar 12.00-12.30.

Evenimente

BackShare: