Menu
Statul Major al Forțelor Navale
6 mai 2022
Comunicat nr. 42
Telefon: 0744 359 518

Marinarii militari participă la ceremonii militare în mai multe orașe din țară

Forțele Navale Române participă, în perioada 9-10 mai, la activități dedicate sărbătoririi Zilei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial și a  Zilei Europei (9 mai), precum și a Zilei Independenței Naționale a României (10 mai), care vor fi organizate în mai multe orașe din țară. 

La Constanța, marinarii militari vor participa luni, 9 mai, la ceremonii militare desfășurate la ,,Monumentul Eroilor Independenței României”, situat pe esplanada Casei de Cultură, începând cu ora 13.00, iar la Cercul Militar Mangalia, în perioada 8-14 mai, va fi prezentată o expoziție tematică de literatură și va avea loc luni, 9 mai, un simpozion dedicat celor trei momente istorice.

La Brăila, marinarii fluviali vor fi prezenți, luni, 9 mai, la Ansamblul Comemorativ al Eroilor Neamului, de la ora 10.00, iar la Tulcea, reprezentanții Forțelor Navale Române vor participa, la ora 10.00, la activități organizate la Monumentul Independenței. 

În Babadag, infanteriștii marini vor participa, luni, 9 mai, la ora 10.00, la Monumentul Eroilor, la o ceremonie militară și religioasă. 

În București, reprezentanții Statului Major al Forțelor Navale vor participa, luni, 9 mai, la ora 09.00, la ceremonia militară și religioasă organizată la Monumentul Eroilor Patriei din fața Universității Naționale de Apărare „Carol I”.

De asemenea, o delegație a Statului Major al Forțelor Navale va participa luni, 9 mai, în Municipiul Calafat, la Monumentul Centenarului Independenței, la activitățile dedicate sărbătoririi celor trei evenimente marcante pentru țara noastră.  

Evenimente

BackShare: