Menu
Statul Major al Forțelor Navale
8 septembrie 2023
Comunicat nr. 78
Telefon: 07248 200 02

Festivitate de inaugurare a noului an de învățământ, la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” organizează luni, 11 septembrie, ora 14.00, ceremonia de inaugurare a noului an de învățământ 2023-2024.

Cei aproximativ 200 de elevi de anul I și anul al II-lea își vor ocupa locul în formație și vor defila pe platoul instituției militare de învățământ, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, reprezentanților Statului Major al Apărării și ai Ministerului Apărării Naționale, comandanților de unități și mari unități din Forțele Navale Române, precum și a cadrelor didactice, părinților și apropiaților.

***

Jurnaliștii interesați să asiste la festivitate sunt așteptați luni, 11 septembrie, în intervalul 13.20-13.50, la sediul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale din Constanța, strada Dezrobirii, nr. 80. Persoană de contact: Cristina Sîmbeteanu, telefon 0721.090.100.

***

Fondată la 8 octombrie 1897, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale este o instituție de învățământ militar unică, în România, prin specificul său. Unitatea asigură formarea, specializarea și perfecționarea personalului necesar Forțelor Navale, precum și altor beneficiari, în vederea exploatării, întreținerii și reparării tehnicii și armamentului din dotare, asigurând totodată competențele de lideri ai structurilor de la baza carierei militare, echipă, grupă și echipaj.

           

Evenimente

BackShare: