Menu
Statul Major al Forțelor Navale
22 martie 2021
Persoană de contact: Asp. Sorina Băcanu
Telefon: 0752 029 494

Forțele Navale Române sprijină Campania Națională de Vaccinare anti-COVID-19

Șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait, a efectuat o vizită de lucru la call-center-ul organizat în garnizoana Constanța, la Baza Logistică Navală „Pontica”, conform Strategiei Naționale de Vaccinare împotriva COVID-19.

Forțele Navale Române asigură personal și tehnică pentru funcționarea a două call-center-uri, unul în Constanța, la Baza Logistică Navală, și unul în Tulcea, la sediul Secției 325 Logistice, iar pentru call-center-ul de la Brăila Forțele Navale Române asigură periodic, prin rotație, personal pentru preluarea apelurilor primite din partea populației. Operatorii marinari au preluat săptămânal, până în prezent, peste 10.000 de solicitări pentru programare la vaccinare sau pentru suport informațional cu privire la campania anti-COVID-19.

Persoanele care doresc să se înscrie pentru vaccinare pot apela zilnic, în intervalul orar 08.00-22.00, numerele de telefon 021.414.44.41, pentru Constanța, și 021.414.44.47, pentru Tulcea, sau pot transmite un e-mail pe adresa: vaccinareconstanta@navy.ro.

La finalul vizitei, Șeful SMFN a mulțumit tuturor celor implicați în activitatea call-center-ului de la Constanța, pentru efortul depus în sprijinul derulării campaniei de vaccinare și profesionalismul cu care reprezintă Forțele Navale Române.

BackShare:   

Loading data ...