Menu
Statul Major al Forțelor Navale
6 iunie 2021
Persoană de contact: Asp. Sorina Băcanu
Telefon: 0752 029 494

Marinarii militari, voluntari în procesul de ecologizare a mediului înconjurător

Forțele Navale Române au celebrat sâmbătă, 5 iunie, și duminică, 6 iunie, Ziua Mondială a Mediului, prin desfășurarea unor acțiuni de voluntariat și de ecologizare a plajelor de pe litoralul românesc.

Zeci de elevi de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale și de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, alături de militari activi și în rezervă, reprezentanți ai Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, ai Ligii Maiștrilor Militari de Marină și ai Asociației de Caritate din Armata României „Camarazii”, și-au unit unit forțele și au luat parte la activitățile inițiate și organizate de Asociatia CSR Nest, în cadrul programului Azi pentru Maine, care au avut ca scop curățarea plajelor din Constanța, Mangalia, Mamaia, și Saturn.

Echipați cu mănuși și saci de protecție, voluntarii au luat nisipul la pas și au reușit să colecteze zeci de saci de pet-uri, dopuri și bucăți de plastic, doze de aluminiu, pungi din plastic, dar și măști de unică folosință și bucăți de carton.

Felicitări tuturor participanților pentru implicarea lor și pentru faptul că au oferit o șansă în plus mediului înconjurător și un exemplu bun de urmat!

 

Foto: Ionuț Felea, Cristina Sîmbeteanu și Ovidiu Duca

BackShare:   

Loading data ...