Menu
Statul Major al Forțelor Navale
7 iunie 2021
Persoană de contact: Asp. Sorina Băcanu
Telefon: 0752 029 494

Campania de voluntariat „BUCURIA COPILĂRIEI"

Flotila Fluvială desfășoară, începând din anul 2016, campania de voluntariat intitulată „Bucuria copilăriei" în cadrul căreia, în fiecare an, militarii Flotilei Fluviale au făcut donaţii de cărţi şi jucării copiilor din localitățile aflate în aria de responsabilitate.
Campania are ca scop facilitarea accesului liber la lectură şi la recreere pentru cei mai tineri membri ai comunităţilor.

Anul acesta, la data de 7 iunie, nave militare ale Flotilei Fluviale au desfășurat pe Dunăre, în vecinătatea localității Frecăței, activități militare de instrucție, ocazie cu care, materialele strânse în cadrul campaniei de voluntariat au fost donate școlii și grădiniței din localitate.

Astfel, militarii marinari din cadrul Flotilei Fluviale au dus carțile și jucăriile strânse în cadrul campaniei ajunse la cea de-a 5-a ediție, elevilor școlii gimnaziale, precum și copiilor înscriși la grădinița din comunele Frecăței și Titcov. Pe lângă cadouri, militarii au prezentat elevilor de gimnaziu și oferta educațională a învățământului militar de marină, explicându-le, pe înțelesul lor, cum pot deveni militari.

În ultimii ani, Flotila Fluvială a dezvoltat mai multe parteneriate și proiecte care vizează dezvoltarea durabilă a populației de la fluviu, dar au promovat și acțiuni umanitare și de voluntariat.

Campania „Bucuria copilăriei" promite să devină tradiție pentru a aduce cât mai multe zâmbete pe chipurile copiilor.

 

BackShare:   

Loading data ...