Menu
Statul Major al Forțelor Navale
29 iunie 2021
Persoană de contact: Asp. Sorina Băcanu
Telefon: 0752 029 494

Examenul maturității, în plină desfășurare

În perioada 28-30 iunie, elevii claselor a XII–a ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” susțin examenul de bacalaureat.

Luni, după proba scrisă la limba și literatura română care a durat trei ore, la ieșirea din sala de examen, liceenii și-au confruntat rezultatele și au vorbit despre subiectele primite și modul de abordare.

Supranumit și „examenul maturitătii”, examenul de bacalaureat este o etapă importantă în viața oricărui elev.

„Proba de astăzi a fost la limba si literatura română și, de ce să mint, am avut emoții. Nu pentru că nu știam structura probei, nu pentru că nu am învățat, ci pentru că am trecut printr-o perioadă stresantă, o perioadă lungă de pregătire, care trebuia încheiată. Din fericire, a fost cu noroc. Am reușit să scriu tot ceea ce mi-am propus, la fiecare subiect. Au mai rămas două probe la care o să am la fel de multe emoții, chiar dacă s-ar putea spune că am mai trecut o dată prin asta.”, a declarat eleva plutonier major Postolachi Ana-Maria, clasa a XII-a A.

Marți, 29 iunie, elevii au continuat cu proba obligatorie, la matematică, urmând ca miercuri, 30 iunie, să fie testați la materia la alegere, pentru profilul și specializarea fiecăruia.

BackShare:   

Loading data ...