Menu
Statul Major al Forțelor Navale
27 iulie 2022
Telefon: 0744 359 518

Cupa Forțelor Navale

Statul Major al Forțelor Navale a organizat, în perioada 21-27 iulie, la București, competiția sportivă „Cupa Forțelor Navale”, activitate cuprinsă în Calendarul sportiv al Statului Major al Apărării și parte a competițiilor sportive desfășurate cu prilejul Zilei Marinei Române 2022.

La întrecerile sportive, au participat patru loturi reprezentative ale Statului Major al Forțelor Navele, Statului Major al Forțelor Aeriene, Comandamentului Forțelor Întrunite și Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii, care au concurat la cros, tenis de masă și minifotbal. Marinarii militari au obținut rezultate deosebite la fiecare dintre cele trei discipline sportive și s-au clasa pe locul I al clasamentului general al cupei.

Festivitatea de premiere și decernarea premiilor a fost oficiată de locțiitorul pentru operații și instruire al șefului Statului Major al Forţelor Navale, contraamiral de flotilă Liviu Coman, la baza sportivă asigurată de Centrul 85 Comunicații Aero și Informatică pentru desfășurarea evenimentului sportiv.

BackShare:   

Loading data ...