Menu
Statul Major al Forțelor Navale
19 mai 2023
Persoană de contact: Asp. Sorina Băcanu
Telefon: 0752 029 494

SEA-CONF 2023, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” găzduiește, în perioada 18-19 mai, la Constanța, cea de-a IX-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale „Sea Conf” – 2023.

Cu participarea atât a cadrelor și studenților Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, precum și a numeroși invitați din mediul academic românesc și din alte șapte state, Conferința Științifică Internațională „Sea Conf” 2023 își propune să aducă sub aceeași cupolă a cunoașterii părți interesate din industria maritimă, din sfera educației și cercetării, oferindu-le oportunitatea de a stabili legături între cadre universitare, profesioniști și autorități publice din acest domeniu.

Conferința Științifică Internațională „Sea Conf” a fost gândită ca o platformă care să permită împărtășirea și dezbaterea de idei de cercetare pe subiecte din domeniul maritim. Evenimentul este structurat pe cinci secțiuni: Inginerie Mecanică; Inginerie Electrică, Automatizări și Informatică; Navigație, Transport și Management; Cercetare Fundamentală și Aplicată, precum și secțiunea de workshopuri.

La finalul conferinței, lucrărilor vor fi reunite și transmise spre publicare unor reviste și jurnale de specialitate din domeniul maritim.

BackShare:   

Loading data ...