Menu
Statul Major al Forțelor Navale
11 august 2018
Persoană de contact: Asp. Sorina Băcanu
Telefon: 0752 029 494

Expoziție-concurs de modelism „CUPA TOMIS”, la Muzeul Naţional al Marinei Române

Împătimiții sportului cunoscut sub numele de Modelism sunt invitați la deschiderea celei de-a IV-a ediții a Expoziției-concurs de modelism „CUPA TOMIS”, care va avea loc sâmbătă, 11 august, începând cu ora 10.00. Timp de șapte zile, vizitatorii pot admira modele de nave, de aparate de zbor, blindate și vehicule militare, figurine, instantanee și diorame, precum și modelele feroviare interconectate și machetele de locomotive.

De asemenea, se vor organiza work-shop-uri de asamblare machete navale și de aviație și ateliere de măiestrie (matelotaj, împletituri, noduri și brățări din saulă). Festivitatea de premiere a celor mai bune modele va avea loc sâmbătă, 18 august, începând cu ora 10.00.

Și pentru a veni cu totul în slujba vizitatorului, tot sâmbătă, 11 august, Muzeul Național al Marinei Române își va deschide gratuit porțile, între orele 9.00-16.00. Mai mult, pentru cei ce nu se vor putea deplasa până la sediul nostru, în Portul Militar Constanța în același interval orar, va putea fi vizitat gratuit standul expozițional al muzeului.

Comunicat de presă

BackShare:   

Loading data ...