Menu
Statul Major al Forțelor Navale
26 septembrie 2019
Persoană de contact: Asp. Sorina Băcanu
Telefon: 0752 029 494

Vizita Directorului adjunct al Centrului de Excelență pentru Operații Multinaționale Întrunite la Statul Major al Forțelor Navale

Miercuri, 25 septembrie, contraamiralul de flotilă Daniel Căpăţînă, comandantul Componentei Operaţionale Navale şi locţiitor al şefului Statului Major al Forţelor Navale l-a primit, la sediul instituției, pe Directorul adjunct al Centrului de Excelență pentru Operații Multinaționale Întrunite Conduse de pe Mare (CJOS COE), însoțit de reprezentantul militar al șefului Statului Major al Apărării la Comandamentul Aliat pentru Transformare (ACT), comandorul Lucian Grigorescu.

Vizita a avut ca scop prezentarea programului de lucru al centrului și discutarea proiectelor și activităților comune cu Forțele Navale Române. În cadrul discuţiilor, au fost abordate subiecte referitoare la securitatea din regiune, participarea la inițiativele aliate, cât și dezvoltarea de proiecte noi care să contribuie la stabilitatea regională și internațională. De asemenea, contraamiralul de flotilă Tom Guy a mulțumit conducerii Forțelor Navale pentru contribuția cu personal specializat, încă de la înființarea acestui centru, în anul 2006.

Contraamiralul de flotilă Daniel Căpăţînă a asigurat conducerea CJOS COE de sprijinul continuu pe care Forțele Navale Române îl oferă Centrului de Excelență.

BackShare:   

Loading data ...