Menu
Statul Major al Forțelor Navale
27 septembrie 2019
Persoană de contact: Asp. Sorina Băcanu
Telefon: 0752 029 494

Vizita în Forțele Navale Române a unei delegații din Republica Populară Bangladesh

Forțele Navale Române au primit joi, 26 septembrie, vizita unei delegații a Republicii Populare Bangladesh, condusă de președintele Inter Services Selection Board (ISSB), generalul de brigadă Mohammad Abdul Alim Tarafdar, și însoțită de psihologii militari ai Centrului Național Militar de Psihologie și Sănătate Comportamentală.

Delegația străină a vizitat facilităţile de pregătire oferite de Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Centrul de Medicină Navală și Centrul 39 de Scafandri. Pe timpul vizitei, au fost identificate posibilități de cooperare în domenii precum învățământul militar universitar şi scafandreria. De asemenea, pe agenda discuţiilor s-au aflat subiecte referitoare la modalitatea de selecție psihologică în Forțele Navale Române, atât pentru admiterea în instituţiile de învăţământ de marină, modalitatea de selecție psihologică a scafandrilor, dar şi verificarea continuă din punct de vedere psihologic a personalului din Forţele Navale.

Vizita a fost apreciată de către delegația oaspete și se înscrie în seria acțiunilor diplomatice pe care le desfășurăm pentru dezvoltarea relațiilor cu partenerii străini.

BackShare:   

Loading data ...