Menu
Statul Major al Forțelor Navale
5 septembrie 2020
Persoană de contact: Asp. Sorina Băcanu
Telefon: 0752 029 494

Dialog pe tema regiunii Mării Negre

O delegație a Statului Major al Forțelor Navale Române a participat la cea de-a patra ediție a conferinței „Black Sea and Balkans Security Forum”, eveniment organizat de „New Strategy Center”, în perioada 4-5 septembrie, la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Prezent la acest eveniment, șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiralul Mihai Panait, a susținut o prezentare sâmbătă, 5 septembrie, în cadrul grupului de discuții cu tema „Vehicule fără pilot - o soluție pentru provocările navale din Marea Neagră”.

Forumul a constituit un loc de întâlnire pentru o dezbatere aprofundată, cu privire la riscurile, amenințările și vulnerabilitățile de securitate, în cadrul căreia au fost punctate evoluții potențiale și scenarii teoretice, precum și modalitățile practice și metodele de abordare a acestor provocări. Scopul general al Forumului este încurajarea dezbaterilor profesionale și promovarea stabilității și prosperității, prin cooperarea în zona extinsă a Mării Negre.

BackShare:   

Loading data ...